Bedrijfsprofiel

Sinds de start van AccountAdvies in 1978 hebben wij ons met name gespecialiseerd in het midden–en klein bedrijf. Wij ontknopen de administratieve en fiscale wirwar en kennen de bedrijfsmatige, economische en fiscale aspecten die van belang zijn bij onze opdrachtgevers.

Klaar voor de toekomst

Onze wereld van financiële en fiscale dienstverlening is flink in beweging. Automatisering, fusies, nieuwe media, veranderde regelgeving en specifieke, proactieve advisering maken het een uitdagend en afwisselend vak. Ook wij groeien mee en ontwikkelen ons in aanbod. Onze kracht zit in persoonlijke aandacht, advies-op-maat en samenwerken met onze cliënten. Doordat we zelf ondernemers zijn weten wij precies hoe het in het MKB eraan toegaat bij detail- of groothandel, horeca, bouw, industrie, zakelijke of medische dienstverlening.

Hierdoor kunnen we ons blijvend onderscheiden en met actuele kennis en persoonlijke aandacht is AccountAdvies de partner van het MKB. Op elk onderdeel van onze dienstverlening hebben wij specialisten in huis en waar nodig wordt een beroep gedaan op onze externe specialisten. Onze ‘roots’ benutten we volop: we zijn down-to-earth, toegankelijk en trots op onze persoonlijke basis.

Allround gespecialiseerd

U kunt ons inschakelen voor administratieve- en fiscale dienstverlening, personeelsadvies en salarisadministratie, fiscaal- en bedrijfseconomische oplossingen, financial planning en automatiseringsbegeleiding.